Kyytiperuutus: Paina tästä

YLEINEN TIEDOTE! Hyvä koulukuljetukseen oikeutetun oppilaan huoltaja. Tämä tiedote koskee ainoastaan teitä, jotka eivät ole vielä hakeneet koulukuljetusta lapsellenne syksyksi 2021. Haluamme muistuttaa, että nyt on viimeinen hetki anoa maksutonta koulukuljetusta tulevalle lukuvuodelle. Koulukuljetusta on anottava uudelleen esimerkiksi, jos oppilas siirtyy kuudennelta (6) luokalta seitsemännelle (7) tai jos asiantuntija-/lääkärinlausunto päättyy tämän lukuvuoden viimeiseen päivään 05.06.2021. Tarkista ensin Wilmasta (kirjauduttava kunnan paikalliseen Wilmaan kotisivun kautta, päätökset eivät näy mobiilisovelluksessa) kuinka pitkäksi aikaa oppilas on oikeutettu koulukuljetukseen. Toimikaa heti, jotta asia ehtii käsittelyyn ennen kesää. Kiitos hyvästä yhteistyöstä!

https://www.porvoo.fi/koulukuljetukset

fiFI