Kyytiperuutus: Paina tästä

Hiukan historiaa Peukku-Taksista.

Taksialan vapautumisesta 1.7.2018 lähtien palveluja tarvitsevalle asiakkaalle on ollut hankalaa tietää mihin soittaa, tai mistä luotettavaa taksipalvelua enää saa. Uudenmaan Tähtikuljettajat ovat keskittyneet pääsääntöisesti koulukuljetuksiin. Kuljetukset on saatu tuotettua hyvin ja tämä on lisännyt luottamusta ja palvelukysyntää meiltä myös muihin taksipalveluihin.

Ensin ajattelimme järjestää yhdessä oman taksivälityksen, kunnes löysimme yhteistyökumppanin Pro-keskus Oy:n, joka perusti Porvooseen taksikeskuksen. Pro-keskus Oy aloitti toimintansa Porvoossa helmikuussa 2020 ja lanseerasi taksipalvelun nimellä Peukku. Suurin osa yrittäjistä, joilla on sopimus Uudenmaan Tähtikuljettajien kanssa, on myös sopimus Peukku-taksipalvelun kanssa, joka antaa selityksen myös meidän autojemme kyljissä oleville Peukku logoille. Peukussa on mukana myös muita taksiyrittäjiä Porvoosta meidän lisäksemme. Jos olette olleet tyytyväisiä Uudenmaan Tähtikuljettajilta saamaanne palveluun, voimme myös suositella samaa luotettavaa palvelua Peukku-taksilta.

Peukku-taksi on siis Porvoossa toimiva rehti ja reilu taksipalvelu, jonka mukana on tuttuja porvoolaisia yrittäjiä, sekä oma taksikeskus Porvoossa. Porvoolaiset välittäjät tuntevat alueemme ja palvelua saa suomen, ruotsin ja englannin kielellä. Ruotsin kielistä palvelua saa tällä hetkellä varmimmin klo 07-17 mutta välitys on auki toki 24/7 jokaisena vuodenpäivänä.

Uudenmaan Tähtikuljettajat suosittelevat Peukkua, mikäli haluatte tilata tutun ja turvallisen paikallisen taksin. Peukku liikennöi pääsääntöisesti Porvoossa mutta kun kysyntä kasvaa, laajenee myös palvelualue. Uudenmaan Tähtikuljettajat on yhteistyökumppani Peukun kanssa. Käykää tutustumassa Peukun kotisivuilla heidän tarjoamaansa palveluun ja antamaan peukut sosiaalisessa mediassa.

https://www.peukku.fi/

fiFI