Kyytiperuutus: Paina tästä

1. ja 7.vuosiluokan koulukuljetukset sekä asiantuntija/lääkärilausunnon mukaan oikeuttava koulukuljetus

Kuljetusperiaatteiden mukaista, maksutonta koulukuljetusta haetaan Wilman kautta 3.1.-31.1.2022 kohdasta Hakemukset ja Päätökset -> Tee uusi hakemus -> Koulukuljetuksen hakeminen. Muista lopuksi tallentaa hakemuksesi, jotta se lähtee eteenpäin. Päätökset koulukuljetuksista lukuvuodeksi 2022-2023 tehdään kesäkuussa ja ne näkyvät Wilmassa juhannuksen jälkeen.

Päätökset voidaan tulostaa avaamalla päätös ja sen jälkeen Tulosteet (oikeassa kulmassa) kohdasta valitaan oikeaa päätöstä koskeva tuloste. Lisätietoja koulukuljetuksesta osoitteessa www.porvoo.fi/koulukuljetukset

Uusi hakemus on myös tehtävä jos oppilaan koulukyytiin oikeuttava asiantuntija-/lääkärinlausunto päättyy tämän lukuvuoden viimeiseen päivään 4.6.2022. Tarkista ensin Wilmasta kuinka pitkäksi aikaa koulutusjohtajan päätös on tehty. Wilman mobiilisovelluksessa päätökset eivät näy, on siis kirjauduttava Wilmaan kotisivun kautta, wilma.porvoo.fi.

Esiopetusoppilaille koulukuljetusta haetaan hakulomakkeella, joka lisätietoineen löytyy kaupungin verkkosivuilta.

Kiitos yhteistyöstä! Ystävällisin terveisin, Uudenmaan Tähtikuljettajat Oy.

fiFI