Kyytiperuutus: Paina tästä

Porvoon oppilaskuljetusten sopimuskumppani Uudenmaan Tähtikuljettajat Oy tulee solmimaan yhteistyösopimuksen syksyn oppilasliikennöintiin useiden paikallisten taksialan toimijoiden kanssa. Niiden lisäksi uutena toimijana aloittaa useammalla autolla henkilökuljetusyhtiö RollyGroup Oy.

RollyGroup Oy on yrittäjäomisteinen kotimainen kuljetusalan yhteisyritys, jonka taustalla toimivat kolme Uudellamaalla liikennöivää pitkäaikaista taksiyhtiötä Cabing Oy, Mr. Taxi Oy ja Raseborgs Taxi & Buss Ab. Yritys on erikoistunut julkisen sektorin liikennöintiin ja sen suurimpia asiakkaita ovat muun muassa Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveystoimiala, Vantaan sivistystoimi sekä Raaseporin, Lohjan, Kirkkonummen ja Sipoon kunnat ja kaupungit. Uudenmaan 26 kunnasta RollyGroupin autoja liikennöi 17 kunnassa tai kaupungissa. Yhtiö toimii myös Raumalla ja vuoden 2024 alusta lähtien Lappeenrannassa.

– Meillä on pitkä kokemus oppilaskuljetuksista lähes koko Uudenmaan alueelta. Olemme iloisia saadessamme nyt mahdollisuuden toimia myös Porvoon alueella. Aloitamme Uudenmaan Tähtikuljettajat Oy:n alihankkijana useilla autoilla, joista suurin osa on ladattavia hybridi- ja täyssähköautoja. Osaa reiteistä liikennöi Rollylla jo työskentelevät kuljettajat, mutta aiomme myös rekrytoida paikallisia alan ammattilaisia, jotka tuovat meille tärkeää paikallista osaamista, kertoo RollyGroup Oy:n toimitusjohtaja Ali Tehrani.

– Rolly on alalla pitkään toiminut ja julkisen sektorin kuljetuksiin keskittyvä vakavarainen yhtiö, jolla on tarvittavaa osaamista, kalustoa ja henkilökuntaa Porvoon oppilaskuljetuksiin. He aikovat rekrytoida lisäksi myös paikallisia alan ammattilaisia, mikä tarjoaa mielestäni mielenkiintoisen mahdollisuuden kiinnostavaan työpaikkaan porvoolaisille kuljettajille. Rolly tai minä annamme mielellämme lisätietoja asiasta, sanoo Uudenmaan Tähtikuljettajat Oy:n puheenjohtaja Kim Kuhlberg.

RollyGroup on aloittamassa rekrytoinnit alueella, ja mikäli työ alalla kiinnostaa, käy katsomassa lisätietoja https://rolly.jobilla.com/

Lisätiedot:
Kim Kuhlberg
0400 386 086
info@tahtikuljettajat.fi

fiFI